OTA YHTEYTTÄ

2D Lihasrentoutuspatja

2D Lihasrentoutuspatja

2D lihasrentoutuspatja rentouttaa lihaksistoa koko kehon alueella ja lieventää tehokkaasti lihasjännitysten aiheuttamia oireita. Isojen pintalihasten rentoutuessa myös syvempien pikkulihasten kiputilat helpottavat.

2D patjan käyttö lisää aineenvaihduntaa ja tehostaa verenkiertoa. Lihasten hapensaanti tehostuu ja haitallisten kuona-aineiden poistuminen kehosta nopeutuu.

2D patja rentouttaa fyysisen ja psyykkisen rasituksen jälkeen. Säännöllinen käyttö myös helpottaa palautumista ja edesauttaa unensaantia. Tässä siis oiva apu rentoutumiseen kiireisen päivän jälkeen.

Helppokäyttöisyyden takaavat kattavat ja selkeät käyttöohjeet, sekä suomenkielinen kaukosäädin.

2D lihasrentoutuspatjassa on kymmenen hierontayksikköä, joita voit käyttää samanaikaisesti tai erikseen. Erityistä huomiota on kiinnitetty moottoreiden sijoitteluun, jonka ansiosta vaikutus kohdistuu oikeisiin lihasryhmiin. Runsas valikoima ohjelmia ja voimakkuuden säätö takaavat korkealaatuisen ja tehokkaan hierontatuokion. Tehokkaan vaikutuksen ansiosta, värinähieronnan hyödyn huomaat hyvin nopeasti.

Lihasrentoutuspatjaa käyttävät niin seniorit, urheilijat kuin nuoretkin kehon palautumiseen. 2D patja soveltuu liikkuville nuorille ja lapsille palautumiseen treenien ja liikkumisen jälkeen, sekä kasvukipujen ja yösärkyjen ehkäisyyn ja hoitoon.

Rentoutuspatjaa on käytetty jo vuosia tukemassa työhyvinvointia ja myös erityyppisissä hoitolaitoksissa erilaisten kohderyhmien hoidossa. 2D patja on turvallinen apu erilaisiin lihasperäisiin vaivoihin, joita fyysinen rasitus, liikkumattomuus ja myös iän tuomat moninaiset terveyshaasteet aiheuttavat.

Parhaan hyödyn saat makuuasennossa, jolloin kehon paino jakautuu tasaisesti patjan päälle. Voit käyttää hierontapatjaa nojatuolissa, sohvalla, vuoteessa tai myös ottaa rentoutushieronnan automatkan aikana, laittamalla patjan autonistuimeen.

Muuta hetkessä sohvasi, nojatuolisi tai autonpenkkisi henkilökohtaiseksi hierojaksi!

Tilaa 2D lihasrentoutuspatja

Muuta hetkessä sohvasi, nojatuolisi tai autonpenkkisi henkilökohtaiseksi hierojaksi!

Tekniset tiedot

Mitat 115x53x2 cm
Paino 1,7 kg
Väri musta
Takuu 5 vuotta

Hinnoittelu

2D Lihasrentoutuspatja
Hinta alkaen 499 €

Hinnat sis. alv 24%

Lopullinen hinta määräytyy mallistoihin asiakkaan valitsemista materiaaleista ja lisävarusteista.

Kysy tarjous tänään

Varatessasi ammattitaitoisen edustajamme kotiisi tai työpaikallesi, pääset hyödyntämään esittelypäivän tarjoukset sekä selänhoidon pakettitarjoukset!

Ota yhteyttä tänään
Ota yhteyttä

Soita tänään

Cart Overview