OTA YHTEYTTÄ
Selkähoito

Hyvää oloa pukinkonttiin – 5 joululahjavinkkiä

Viimeiset viikot ennen joulua ovat aina täynnä tekemistä ja taas kerran vuoden lämpöisin juhla odottaa aivan nurkan takana. Halusimme tarjota pientä helpotusta joulunajan kiireisiin ja siksi kokosimme yhteen tämän joulun parhaat lahjavinkit Finaten verkkokaupan valikoimasta. Kun teet tilauksen viimeistään perjantaina 14.12., pidämme huolen, että pakettisi ehtii jouluksi kotiin.

Joulu on juhla, joka koostuu ilosta, rentoutumisesta ja hyvästä olosta. Onnistuneen joululahjan salaisuus löytyy vanhasta tutusta lausahduksesta: ajatus on tärkein. Tämän vuoksi me Finatella uskomme, että hyvinvointia edistävä tuote sopii erinomaisesti joululahjaksi. Tunnistatko tästä listasta lahjalistallasi olevia henkilöitä?

Lisää energiaa ja hyvää oloa raikkaasta vedestä

Vinkki 1: Eclipse Counter top 45 -vedenpuhdistin – Terveystietoiselle tai kiireiselle

Puhtaan veden juomisella on lukemattomia terveyshyötyjä, jotka vaikuttavat niin kehon kuin mielen toimintaan. Vettä juomalla vireystila kohenee, aineenvaihdunta saa vauhtia ja lihaksetkin palautuvat nopeammin. Lue lisää vedenjuonnin tärkeydestä aiemmasta blogitekstistä!

Suodatin on helppo asentaa suoraan vesihanaan, eikä siihen tarvita erillisiä sähkö- tai putkiliitäntöjä. Eclipse on lahja, joka kestää myös aikaa: patentoitu puhdistin kestää tehtävässään jopa neljän vuoden ajan.

Lämpöä ja rentoa oloa jalkahieronnan avulla

Erityisesti talvisina kuukausina lämmittävä ja virkistävä jalkahieronta tuntuu taivaalliselta. Oma jalkahieroja onkin kuin villasukat, jalkakylpy ja hierontalahjakortti samassa paketissa!
Verkkokaupan valikoimassa meillä on kaksi ihanaa jalkahierojaa, voimakas 3D-jalkahieroja sekä kaukosäätimellä varusteltu XL-kokoinen 3D-jalkahieroja.

Vinkki 2: Voimakas 3D-jalkahieroja – Istumatyöläiselle tai paljon kävelevälle

Voimakkaassa jalkahierojassa on useita ohjelmia ja kolmiulotteisen hieronnan teho vaikuttaa myös polvissa ja reisissä asti. Hieronta vauhdittaa verenkiertoa pitkän istumisen jälkeen sekä hellii väsyneitä jalkoja. Hierojaa voi käyttää istuma-asennossa vaikka työpäivän aikana!

Vinkki 3: Musta 3D-jalkahieroja – Isovanhemmille tai koko perheelle!

Tätä lämmitettävää jalkahierojaa on helppo käyttää suomenkielisen valikon ja mukana tulevan kaukosäätimen avulla. XL-kokoiset jalka-aukot sopivat myös isomman miehen jaloille ja kankaiset taskut voidaan pestä pesukoneessa, jolloin hierojaa voi käyttää huoletta useampikin perheenjäsen.

Pehmeät kädet ja jalat sekä huolitellut kynnet

Vinkki 4: Whist jalkojenhoitolaite – Kuivaihoiselle tai käsityöintoilijalle

Monitoimilaite poistaa kovettumat ja siistii kynnet. Kuusi hiomapäätä sopivat ihon hiontaan sekä kynsien kiillottamiseen, muotoiluun ja kynsinauhojen irrottamiseen. Laitteen kahva on ergonomisesti muotoiltu ja pyörimissuunnan voi vaihtaa aina tarpeen mukaan. Pakkaukseen kuuluu myös korkealaatuinen Whist hoitovoide, joka tehostaa käsittelyä.

Sileä ja säihkyvä iho huolettomasti!

Vinkki 5: Whist lämminvahalaite – Kuntosaliharrastajalle tai etelänmatkaajalle

Vahaaminen on huolettomampi vaihtoehto säännölliselle höyläilylle. Ammattimainen vahauslaite poistaa ihokarvat juurineen, minkä ansiosta iho hehkuu sileänä pitkään. Laite sopii säärille, kainaloille, kasvoille sekä bikinirajalle. Settiin kuuluu myös rauhoittava ja viilentävä voide.

Finate toivottaa ihanaa joulunaikaa! Ota rennosti ja nauti talven parhaasta juhlasta täysin rinnoin.

Jouluun kuuluu oleellisena osana myös hyvästä ruoasta nauttiminen. Joskus joulupöydän runsaus ja santsaaminen voivat alkaa tuntua kehossa turvotuksen muodossa. Kirjoitimme kesällä lomaturvotuksen helpottamisesta. Ota aiemmasta blogista talteen vinkit, jotka toimivat kesällä sekä talvella!

Finate on yritys, jonka tuotevalikoimista löytyy tuotteita, jotka ennaltaehkäisevät ja hoitavat. Tavoitteenamme on pitää yllä hyvinvointia ja tarjota terveempää elämää. Tutustu tuotteisiimme täällä.

Ota yhteyttä

Soita tänään

Cart Overview