OTA YHTEYTTÄ
Selkähoito

Hieronta on paljon enemmän kuin arjen luksusta

Lähes kaikki tiedostamme säännöllisen kehonhuollon tärkeyden. Siitä huolimatta jätämme sen usein liian vähälle huomiolle: venyttely mielletään usein jopa tylsäksi ja vaivalloiseksi, jos sille ylipäätään löytyy aikaa. Hieronta taas monesti yhdistetään ennemmin ylellisyyteen kuin kehonhuoltoon.

Meille on myönnetty vain yksi vartalo koko elämän ajaksi. Siksi on vaikeaa keksiä parempaa sijoituskohdetta, kuin oman kehon hyvinvointi ja sen terveenä pitäminen. Kukapa ei haluaisi varmistua siitä, että myös tulevaisuudessa on mahdollista liikkua kivuitta ja vaivatta, sekä selviytyä niistä kaikista arjen askareista, jotka vielä nyt tuntuvat itsestäänselviltä?

Hieronta lisää henkisiä voimavaroja

Hieronta on parhaimmillaan kehonhuoltoa ja arjen luksusta samassa paketissa, eikä siitä silloin tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Hieronnasta voi nauttia oman kodin rauhassa niin, että se mukautuu omiin viikkorutiineihisi ja helpottaa välillä raskaalta tuntuvaa arkea.

Finaten 2D lihasrentoutuspatjalla voit luoda itsellesi rauhoittavan hetken juuri silloin, kun sinulle sopii. Hetki patjalla antaa sinulle mahdollisuuden tyhjentää mieltä kuormittavista asioista. Voit kuunnella samalla sinulle mieluista musiikkia, äänikirjaa tai tehdä ohjattua meditaatioharjoitusta. Erilaisia helppoja harjoituksia löydät YouTubesta ja muista suoratoistopalveluista.

Mielen ja kehon hyvinvointi ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa. Hektisessä arjessa mielen hoitaminen voi helposti unohtua ja oireet huomataan vasta silloin, kun jaksaminen on jo vähentynyt. Kun yhdistät kehoa hoitavan rentoutuspatjan mieltä hellivään meditaatioon, tulet hoitaneeksi tehokkaasti myös psyykkistä hyvinvointiasi.

Tee päivittäisestä nautintohetkestä tapa

Rentoutumisen lisäksi kotihieronnalla voi hoitaa tehokkaasti myös kipeytyneitä lihaksia. Whist lihashieroja avaa jumeja niin isoista pintalihaksista kuin syvistä pikkulihaksistakin. Alle viiden kilon painoinen hieroja kulkeutuu helposti myös työpaikalle tai matkalle. Kotona hierojaa voi käyttää sohvalla tai nojatuolilla niin, että voit samalla uppoutua television tai kirjan pariin.

Jo lyhytkin hieronta tukee sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. Hieronta lievittää kiputiloja, edistää aineenvaihduntaa ja parantaa unenlaatua. Rentoutuminen taas lievittää stressiä ja auttaa ehkäisemään ahdistus- ja masennusoireita.

Anna kehosi ja mielesi rentoutua esimerkiksi työpäivän päätteeksi! Koko ryhtisi ja olemuksesi paranee, minkä ansiosta kaikki arjen tuomat yllätyksetkin on helpompi ottaa vastaan.

Finate on yritys, jonka tuotevalikoimista löytyy tuotteita, jotka ennaltaehkäisevät ja hoitavat. Tavoitteenamme on pitää yllä hyvinvointia ja tarjota terveempää elämää. Tutustu tuotteisiimme täällä.

Ota yhteyttä

Soita tänään

Cart Overview