OTA YHTEYTTÄ

whist hoitovoide

Whist hoitovoide

Huolehdi ihostasi ja terveydestäsi. Korkealaatuinen hoitovoiteemme on turvallinen käyttää kaikenikäisille ja on täysin lisäaineeton.

Whist hoitovoide pehmittää kovettumia, ehkäisee ja hoitaa ihon halkeamia sekä karhentuneita kanta- ja kyynärpäitä. Hoitovoide soveltuu myös kipeytyneiden lihasten hoitoon, verenkiertoa tehostavan ja lämmittävän vaikutuksensa ansiosta. Voit käyttää hoitovoidetta myös hartioihin sekä sääriin ja voide sopii erinomaisesti kuiville käsille ja jaloille. Hyvä kokemus on tullut myös psoriasis ihon hoidossa. Levitä hoitovoidetta iholle kevyesti hierovin liikkein. Lisää voidetta tarvittaessa kovettumiin ja kuivalle iholle sormenpäillä pyöritellen. Paras hoitotulos saavutetaan päivittäisellä käytöllä.

Korkealaatuinen hoitovoide on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Sen ainesosiin kuuluu eukalyptus, kamferi ja laventeli. Tuote ei sisällä vettä: pakkaukset voidaan pakastaa ja ottaa käyttöön yksittäin käyttötarpeen mukaisesti.

Tilaa Whist hoitovoide

Ominaisuudet

  • Vaikuttaa lämmittävästi lihaksissa
  • Pehmentää kovettumia
  • Hoitaa halkeamat sekä karheat kanta- ja kyynärpäät
  • Soveltuu myös psoriasiksen hoitoon

Hinnoittelu

Whist® hoitovoide
Hinta 29 €

Hinnat sis. alv 24%

Pyydä tarjous bulkkitilauksista.

 

Kysy tarjous tänään

Varatessasi ammattitaitoisen edustajamme kotiisi tai työpaikallesi, pääset hyödyntämään esittelypäivän tarjoukset sekä selänhoidon pakettitarjoukset!

Ota yhteyttä tänään
Ota yhteyttä

Soita tänään

Cart Overview