OTA YHTEYTTÄ
Selkähoito

Kahdeksan syytä hemmotella hieronnalla

Suurin osa meistä istuu joka päivä tuntikausia päätteen äärellä tai autossa, mikä heikentää verenkiertoa. Tämän seurauksena kehoon muodostuu erilaisia kiputiloja, joita herkästi lääkitään erilaisilla tulehduskipulääkkeillä. Moni tiedostaa, että liikunnasta tai hieronnasta olisi apua, mutta liikuntaan ei ole tarpeeksi aikaa – hieronta puolestaan on monelle harvinaista luksusta, johon on varaa vain pahimman jumin yllättäessä. Hieronnalla on kuitenkin useita terveyshyötyjä, ja lyhyestäkin päivittäisestä rentoutushetkestä voi olla apua moneen asiaan.

1. Rentoutuminen

Hieronta rentouttaa isoja pintalihaksia, minkä myötä myös syvempien pikkulihasten kiputilat helpottavat. Säännöllisellä hieronnalla voidaan helpottaa palautumista ja nopeuttaa unensaantia. Yksi hyvä vaihtoehto rentoutumiseen on 2D lihasrentoutuspatja. Se on korkealaatuinen hierontapatja, jonka voi laittaa niin autonpenkille kuin sohvaankin –ja näin oma rentouttava hieroja on läsnä aina, kun keho kaipaa rentoutumishetkeä.

2. Aineenvaihdunta

Iän myötä aineenvaihdunta hidastuu luonnollisesti ja liikkumattomuus pahentaa sitä entisestään. Moni sanoo hieronnan pistävän ”kuona-aineet liikkeelle”. Hieronta parantaakin kiristyneiden ja kovettuneiden aineenvaihduntaa päästämällä niihin taas happea. Kun happi pääsee kiertämään lihaksissa vapaasti, olo on kevyt ja erilaiset kiputilat ovat poissa. Remington Sport monitoimihierojassa on taputustyyppinen kaksinopeuksinen hierontaominaisuus ja voit käyttää sitä lattialla, sohvalla tai kovaselkäisellä tuolilla –aina, kun olet valmis antamaan tehospurtin aineenvaihdunnallesi.

3. Kivut

Hieronnalla voidaan tutkitusti vähentää kipua, sillä kehon kokonaisvaltainen rentoutuminen vähentää kehon psykofyysistä stressiä. Kipua saattaa tuntua hieronnan aikana ja välittömästi sen jälkeen, mutta säännöllisen hieronnan avulla kiputilat voi saada pois pysyvästi. 2D lihasrentoutuspatja on turvallinen apu erilaisiin lihasperäisiin vaivoihin, joita fyysinen rasitus, liikkumattomuus ja iän tuomat terveyshaasteet aiheuttavat. Lihasrentoutuspatja soveltuu erinomaisesti myös aktiivisille nuorille ja lapsille kasvukipujen ja yösärkyjen ehkäisyyn ja hoitoon.

4. Palautuminen

Syy siihen, miksi kaikilla huippu-urheilijoilla on oma luottohierojansa, on nimenomaan tämä. Hieronta nimittäin auttaa lihaksia palautumaan rankan liikunnan jälkeen vilkastuttamalla veren- ja lymfanesteiden kiertoa. Ota tavaksi istua nojatuoliin ja nauti tehokkaasta 2D jalkahieronnasta esimerkiksi sillä aikaa, kun katsot päivän uutiset. Jalkahieronnan jälkeen huomaat, kuinka jalat tuntuvat keveämmiltä ja verenkierron tehostuminen on aistittavissa reisissä saakka.

5. Uni

Uni on yksi tärkeimmistä asioista terveydellemme, silti moni meistä laiminlyö nukkumisen, minkä seurauksena muun muassa ruokahalu kasvaa, riski sairastua Alzheimerin tautiin on korkeampi ja immuniteetti alhaisempi. Säännöllinen hieronta juuri ennen nukkumaanmenoa auttaa rentoutumaan, mutta se parantaa myös unenlaatua: rentoutunut ihminen nukkuu levollisemmin. 2D lihasrentoutuspatja on erinomainen apu, kun kaipaa keholleen perusteellisen rentoutushetken ennen nukkumaanmenoa. Sitä on jo vuosien ajan käytetty erityyppisissä hoitolaitoksissa niin nuorten, urheilijoiden kuin senioreidenkin hoidossa.

6. Verenpaine

Hieronnan aikana kehon rentoutuessa myös verenpaine laskee. Remington Sport on hieroja, joka sopii käytettäväksi monessa eri tilanteessa. Siinä on viisi erilaista taputusnopeutta ja kaksi hieronnan tehoa. Verenpaine laskee todennäköisesti kevyemmälläkin ratkaisulla, kuten 2D jalkahierojalla, jonka hellä hieronta parantaa jalkojen ja säärten verenkiertoa.

7. Mieliala

Hieronta todistetusti lievittää ahdistuneisuutta ja stressiä. Hieronnan myötä mielihyvähormoni serotoniinin määrä kehossa nousee ja mieliala paranee. 2D lihasrentoutuspatjan voi laittaa esimerkiksi sänkyyn ja käyttää sitä rentoutumiseen päivittäin juuri ennen nukkumaanmenoa. Kokonaisvaltainen, 10 eri hierontayksikköä sisältävä hieroja pitää huolen siitä, että hieronta tuntuu tarpeeksi monipuoliselta.

8. Kauneus

Hieronta nopeuttaa verenkiertoa, joka puolestaan kiinteyttää löysää ihoa ja lisää sen elinvoimaa. Ota tavaksi hieroa kasvojasi ja päänahkaasi muutaman minuutin päivässä, niin hehkut elinvoimaista kauneutta. Myös hyvin nukkuminen todistetusti kaunistaa, ja esimerkiksi rentouttavan jalkahieronnan jälkeen nukut paremmin.

Hieronnan monet hyödyt eivät vaadi hierojalla käyntiä

Hierojalla käyminen on kallista, eikä siihen ole aina aikaa. Hieronnan hyödyt saa itselleen kuitenkin erinomaisesti myös hierontalaitteilla. Meiltä löytyvissä laitteissa on monia erilaisia säätömahdollisuuksia, minkä vuoksi sama laite sopii koko perheen hemmotteluun hieronnalla.

Lihakset kiittävät ja mieli lepää, kun saa säännöllistä hierontaa. Tutustu monipuolisiin hierojiimme ja ota hieronta osaksi arkeasi. Päivittäinen tai viikottainen hieronta auttaa jaksamaan!

Jo yli 25 vuoden ajan olemme työskennelleet hyvinvoinnin ja terveemmän elämän eteen. Meille on tärkeää antaa henkilökohtaista palvelua jokaiselle asiakkaallemme, joten laadukkaiden tuotteiden lisäksi annamme asiakkaillemme myös ohjausta niiden käyttöön.

Sopimusvalmistajamme valmistavat tuotteet tarkan ohjeistuksen ja laatukäsikirjamme mukaisesti. Kaikilla tuotteillamme on kattavat takuuehdot ja normaalia pidemmät takuuajat.

Tilaa oma hierojasi tästä!
Ota yhteyttä

Soita tänään

Cart Overview