OTA YHTEYTTÄ
Selkähoito

Ole hellä talviselle iholle!

Pakkanen paukkuu, mutta onneksi myös aurinko näyttäytyy ja piristää valtavalla voimalla arkisen ahertajan päivää! Lumisessa maisemassa on ilo kulkea lämpimän kerraston alla, mutta paksut kankaat voivat pitemmän päälle rasittaa ihoa.

Hankaavien vaatteiden lisäksi Suomen talven kylmyys ja rajattu valon määrä kuivattavat ihoamme talviaikaan vähän liikaakin. Onneksi pakkasen puremaa ihoa voi suojata ja hoitaa monin tavoin!

Hyviä rasvoja ja vettä kurkusta alas

Sisäisesti nautittu hoito vaikuttaa aina iholla asti, ja vesi on vanhin voitehista tässäkin asiassa. Voit parannella tavallisen hanaveden makua ja terveydellisiä ominaisuuksia, kun käytät Eclipse Counter top 45 -vedenpuhdistinta. Maailmanlaajuisesti patentoitu tuote on helppo asentaa suoraan vesihanan päähän ja näin se palvelee tehtävässään useamman vuoden ajan.

Ihon kosteutta voi ylläpitää myös hyvillä rasvoilla. Rypsiöljy, pähkinät ja siemenet ja kala tekevät hyvää iholle – eivätkä nämä raaka-aineet ole muutenkaan pahitteeksi yleisvoinnille. Lisäisitkö ruokavalioosi esimerkiksi yhden kalaillallisen lisää tai nauttisitko pähkinöitä välipalaksi?

Kosteuta ihoasi ja pukeudu talveen

Talvella monen herkkäihoisen suomalaisen hipiä kutisee ja jopa rapisee pois. Kokonaisvaltainen kehon rasvaaminen onkin silloin paikallaan. Hyvä rasvanlähde on esimerkiksi Finaten Whist hoitovoide. Tämä Suomessa valmistettu voide tuntee suomalaisen tarpeet myös talvella. Hoitovoidetta voi käyttää aina jalkapohjista sääriin asti, jolloin se hoitaa samalla myös pakkasessa jännittyneitä lihaksia lämmittävän vaikutuksensa ansiosta. Eteerisiä öljyjä sisältävä voide toimii myös erinomaisena täsmähoitona esimerkiksi halkeamille ja ihon kovettumille.

Kunnollisen kosteuttamisen lisäksi ulkona liikkuessa kannattaa kiinnittää huomiota pukeutumiseen ja hengittäviin materiaaleihin. Ellet satu omistamaan useampia eri ulkoiluvaatteita on hyvä olla ainakin riittävän väljä päällysasu, jotta sopiva kerrospukeutuminen onnistuu eri lämpötilojen mukaan. Vältä myös paleltumista vaihtamalla aina kuivat vaatteet ylle liikunnan ja hikoilun jälkeen.

Kotikonstein miellyttävä talvi-iho

Jos haluat käyttää hyödyksi talvista kotona oleskelua ja samalla hemmotella itseäsi, Whist jalkojenhoitolaite sisältää kaikki tarvikkeet käsien ja jalkojen kaunistamiseen. Ammattilaismaisella mutta helpolla jalkojenhoitolaitteella ihon kovettumat saa poistettua kivuttomasti, halkeamat antavat periksi ja känsät saavat kyytiä. Mukana tuleva Whist hoitovoide pitää huolen, että jalat pysyvät pehmeinä pitkään!

Kyllä passaa lähteä pulkkamäkeen, kun askel on kevyt talvikengissä ja kädet voivat hyvin lämpimien hanskojen alla. Se on sitten menoa kuiva iho!

Finate on yritys, jonka tuotevalikoimista löytyy tuotteita, jotka ennaltaehkäisevät ja hoitavat. Tavoitteenamme on pitää yllä hyvinvointia ja tarjota terveempää elämää. Tutustu tuotteisiimme täällä.

Ota yhteyttä

Soita tänään

Cart Overview