OTA YHTEYTTÄ

Whist® Ortopedinen vesityyny

Whist® Ortopedinen vesityyny

Ergonomisesti sopivan muototyynyn valinta on erityisen vaikeaa, koska muototyynyt on suunniteltu nimensä mukaisesti tietyn mallisiksi tiettyihin nukkuma-asentoihin.

Petauspatjasta poiketen, olemme kehittäneet tyynyymme erilaisen rakenteen, jossa käytetään untuvan pehmeää Du Pont -vanua sekä vesisäiliötä – nämä ominaisuudet yhdistämällä tyyny saadaan toimimaan ergonomisesti oikein kaikissa nukkuma-asennoissa

Tilaa vesityyny

Whist® Ortopedinen vesityyny

Täysin uudentyyppinen säädettävä ortopedinen tyyny tukee niskaasi ja vähentää niska-hartiaseudun lihasjännityksiä. Kun lihakset pysyvät rentoina unen aikana kipu- ja jännitystilat helpottavat ja hengitystiet pysyvät avoinna. Vesityynyn avulla monet asiakkaamme ovat saaneet helpotusta yönaikaiseen kuorsaamiseen. Tyyny sopii loistavasti myös allergisille henkilöille.

Kennostorakenteen ansiosta tyyny on muokattavissa käyttäjälleen sopivaksi, niin lapsille kuin hento- tai rotevarakenteisille aikuisille. Vesi- ja vanumäärän säädeltävyys mahdollistavat juuri sinulle sopivan tyynyn. Tavallisesta tyynystä poiketen vesityyny tukee sinua jokaisessa nukkuma-asennossa ja vesi muotoutuu välittömästi ilman viivettä.

Korkealaatuisten materiaalien ansiosta tyyny pysyy hyvänä ahkerasta käytöstä huolimatta! Du Pont vanu on hengittävää ja untuvan pehmeää. Lämpöeristetty vesisäiliö lisää käyttömukavuutta. Tyynyn puhtaanapito on myös helppoa korkealaatuisen hygieniasuojan ansiosta, jolloin tyynyn käyttöikä pitenee.

Hyvä uni tunnetusti vähentää stressiä ja lisää vireystilaa. Myös keskittymiskyky ja muisti kiittävät levollisesta ja yhtäjaksoisesta unesta.

TUTUSTU BLOGIIMME PETAA ITSELLESI HYVÄ UNI TÄÄLTÄ

Tuotesarjaamme sisältyy seuraavat vakiokoot:

Vakiokoko 50 x 70 cm
XL-koko 60 x 80 cm
Materiaali Du Pont vanu, puuvilla
Väri valkoinen

Varatessasi ammattitaitoisen edustajamme kotiisi tai työpaikallesi, pääset hyödyntämään esittelypäivän tarjoukset sekä selänhoidon pakettitarjoukset!

Ota yhteyttä tänään

Tuote on CE hyväksytty.

Sertifiointi kattaa seuraavat osa-alueet:
Tuotteiden turvallisuus ja terveysvaikutukset
Ympäristötekijät


Tuotteemme testataan ja tutkitaan laboratoriossa säännöllisin väliajoin. Tuote täyttää EN597-1 ja EN597-2 direktiivien mukaiset paloturvallisuusmääräykset ja materiaali on käsitelty näiden määräysten mukaisesti.

Öko-Tex® standardi 100 on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä, joka kehitettiin vuonna 1992. Standardi rajoittaa tiettyjen haitta-aineiksi katsottavien tekstiili-kemikaalien käyttöä. Riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Kuluttajalle merkintä on myös valmistajan laatutakuu. Merkintä on yhtenäinen turvallisuus- standardi läpi koko tekstiilien tuotantoketjun, ja sen ansiosta voidaan tehdä kaikki tuotanto- vaiheet käsittäviä haitta-ainetarkastuksia. Näytteet testataan riippumattomissa Öko-Tex® testilaitoksissa.

Näytteistä tutkitaan pH-arvo, formaldehydi-pitoisuus, torjunta-aineiden, liukoisten raskasmetallien ja klooriyhdisteiden määrä, säilöntäaineet, kuten pentakloorifenoli ja tetrakloorifenoli, sekä allergisoivat ja karsinogeeniset väriaineet.

Testattavista näytteistä myös tutkitaan nykytietämyksen mukaan terveydelle haitalliset aineet, jotka eivät vielä ole sääntelyn alaisia tai lailla kiellettyjä.

Ota yhteyttä

Soita tänään

Cart Overview