OTA YHTEYTTÄ
Selkähoito

Pikkujouluilme puolessa tunnissa

Joulun ja vuodenvaihteen lähestyessä mielessä kutkuttavat jo tiedossa olevat juhlat ja illanvietot. Juhlatyyli voi olla kimallusta tai korkeita korkoja, mutta upean juhlatyylin pohjana toimii aina hoidetut jalat ja kädet, sekä sileä iho. Pikkujoulukauden kynnyksellä Finate jakaa vinkkinsä siitä, miten voit saada kauneushoitolassa toteutetun tuloksen helposti ja nopeasti myös kotona. Itsevarma hehku onkin tämän juhlakauden ehdoton kauneustrendi, joka ei vaadi monien satojen eurojen panostusta.

Iho sileäksi ja hohtavaksi helposti ja nopeasti

Luonnollinen kauneus syntyy tunteesta, kun oma keho voi ja näyttää kauniilta. Sileän ihon onnistuu saavuttamaan ilman ärsytystä tai kutinaa Whist lämminvahalaitteella, jolla saa siistin ja pysyvän lopputuloksen nopeasti ja vaivattomasti kotioloissa. Laitteen liuskoilla poistat häiritsevät karvat esimerkiksi sääristä, kainaloista tai selästä. Mukana tulevalla pienemmällä päällä onnistut poistamaan ihokarvat myös kasvoilta ja bikinialueelta.

Hyvinhoidetut jalat ja kädet tekevät juhlatyylin

Mitäpä jos voisit toteuttaa manikyyrin ja pedikyyrin kotonasi nopeasti ja helposti? Whist jalkojenhoitolaitteella on nimittäin mahdollista toteuttaa ammattitason käsi- ja jalkahoito aina silloin, kun sinulle sopii. Voit muotoilla kyntesi halutun kokoisiksi ja muotoisiksi ja kiillotettua kynnen pinnan. Näin myös kynnen lakkaus onnistuu paremmin ja lopputulos on huoliteltu ja siisti. Samalla laitteella onnistut myös huoltamaan rakennekynnet ja poistamaan kivuttomasti kovettumat ja känsät.

Vaivattomasti toteutettava jalkahoito rentouttaa ja virkistää, jolloin jaksat nauttia juhlakengissä koko illan. Muista silti “koeajaa” uudet kengät käyttöön jo ennen juhlaa ja vältyt ikäviltä hankaumilta ja rakoilta.

Jos haluat käyttää kaunistautumiseen enemmän aikaa kuin puoli tuntia, voit järjestää itsellesi hemmotteluhetken. Aloita jalkahoito kylvyllä ennen kovettuneiden kantapäiden ja kynsien hoitoa laitteella. Liota jalkoja lämpimässä kylvyssä n. 10 minuutin ajan. Kylpyveteen voi lisätä esimerkiksi kylpy- tai merisuolaa tai pehmittävää öljyä. Kuivaa jalat hyvin ja anna laitteen hoitaa kovettuneet jalkasi. Viimeistele jalkahoito pehmentävällä voiteella. Voit kylvettää myös kätesi samalla tavalla ennen kynsien muokkaamista ja hoitoa.

Nauti säihkyvästä juhlakaudesta ja muista ylläpitää kokonaisvaltaista hyvinvointia myös sen ulkopuolella.

Finate on yritys, jonka tuotevalikoimista löytyy tuotteita, jotka ennaltaehkäisevät ja hoitavat. Tavoitteenamme on pitää yllä hyvinvointia ja tarjota terveempää elämää. Tutustu tuotteisiimme täällä.

Ota yhteyttä

Soita tänään

Cart Overview