OTA YHTEYTTÄ
Selkähoito

Näin hoidat sääresi kesäkuntoon

Kun säärien iho on huollettu hehkuvan hyvinvoivaksi ja ihokarvat poistettu oikein, on lomalle kevyt astella! Ota tästä käyttöön vinkit, joiden avulla hoidat sääresi kuntoon kotioloissa. Sitten vain viettämään kesäpäiviä säihkyvän silein jaloin!

Vahaa kestävämpi lopputulos

Parasta vahauksessa on se, että käsittely tarvitsee toistaa vain 1-2 kertaa kuukaudessa. Vahaus on esimerkiksi epilointia tehokkaampi menetelmä, koska vaha poistaa karvat varmemmin juurineen. Menetelmä vähentää myös sisäänpäin kasvaneiden karvojen määrää ja iho voi paremmin, kun sitä ei rasiteta jatkuvasti höylän kanssa.

Whist lämminvahalaite on helppo, edullinen ja turvallinen valinta kotona vahaamiseen: laitteella voit poistaa ihokarvat myös kainaloista ja käsivarsista. Pakettiin kuuluvalla pienemmällä päällä ihokarvat saa kätevästi vahattua myös kasvoilta ja bikinirajoilta.

Ennen vahaamista säärten iho kannattaa puhdistaa ja kuivata huolellisesti. Vahauskäsittelyn jälkeen voit levittää säärille esimerkiksi antiseptistä, rauhoittavaa voidetta. Suojaa iho auringolta ja vältä hikoilua parin päivän ajan, jotta iho ei ärsyynny.

Helli kuorimalla ja kosteuttamalla

Kun vahauksesta on kulunut pari päivää, kannattaa säärien iho kuoria hellävaraisesti. Säännöllinen kuorinta nimittäin estää karvojen kasvamisen ihon sisälle, sekä loihtii sileän ihon entistä kauniimmaksi ja heleämmäksi. Muistathan kuitenkin kuoria hellästi erityisesti ennen auringossa oleilua.

Hemmotteleva, kosteuttava kuorinta valmistuu kotikeittiössä käden käänteessä: sekoita kulhossa puoli desiä oliiviöljyä ja desi sokeria. Lisää joukkoon eteeristä laventeliöljyä, joka rauhoittaa ihoa. Levitä seos säärillesi pyörivin liikkein.

Muista myös jalkaterät!

Talven jäljiltä jalat kaipaavat erityisen paljon huomiota. Talvisaappaissa majailleet jalat hoidat parhaiten kuntoon Whist jalkojenhoitolaitteella, joka poistaa ihon kovettumat, tarjoaa helpotusta halkeamiin ja hioo kynnet haluttuun muotoon. Tällä laitteella hoidat myös käsiesi kynnet kauniiksi kesän juhlia varten.

Hiero lopuksi jalkoihisi Whist hoitovoidetta, joka pehmittää sitkeimmätkin kovettumat ja karheat kantapäät. Lisäaineeton voide sisältää eukalyptusta, kamferia ja laventelia, jotka hemmottelevat ihon lisäksi myös mieltä.

Finate on yritys, jonka tuotevalikoimista löytyy tuotteita, jotka ennaltaehkäisevät ja hoitavat. Tavoitteenamme on pitää yllä hyvinvointia ja tarjota terveempää elämää. Tutustu tuotteisiimme täällä.

Ota yhteyttä

Soita tänään

Cart Overview