OTA YHTEYTTÄ

Whist® Lihashieroja

 

Whist® Lihashieroja

Voit tehostaa hierontaa muuttamalla kaukosäätimestä hieronnan suuntaa ja nopeutta. Hieronnan voimakkuutta voit säädellä kehosi painolla ja hieronta-asennoilla. Lihashieroja vaikuttaa pintalihasten lisäksi myös syvien pikkulihasten jännitys- ja kiputiloihin. Lihashierojan avulla saat tehokkaasti hierottua selän ja hartioiden eri lihasryhmät laukaisten jännitystiloja näillä tyypillisimmillä ongelma-alueilla.

Whist® lihashieroja soveltuu myös reisien ja alaraajojen hierontaan

Laitteessa on tehokkaat lämpöyksiköt joiden vaikutus ulottuu syvälle lihaksiin rentouttaen ja lievittäen jännityksiä. Lämmön vaikutuksesta myös kuona-aineet poistuvat tehokkaammin. Lämpö tunnetusti tehostaa hieronnan vaikutusta lihaksiin. Whist® lihashierojalla saat tehostettua lihasten aineenvaihduntaa. Verenkierto ja lihasten hapensaanti lisääntyvät, jolloin lihasten työskentely, sekä rasituskesto paranevat.

Tilaa Whist lihashieroja

Whist® lihashieroja on erittäin tehokas ja soveltuu mm. fyysistä ja seisomatyötä tekeville, kuntoilijoille, aktiiviurheilijoille.

Tekniset tiedot

Paino 4,1kg
Mitat 48x10x37 cm
Takuu 5 vuotta

Varatessasi ammattitaitoisen edustajamme kotiisi tai työpaikallesi, pääset hyödyntämään esittelypäivän tarjoukset sekä selänhoidon pakettitarjoukset!

Ota yhteyttä tänään
Ota yhteyttä

Soita tänään

Cart Overview