OTA YHTEYTTÄ

Whist® Lihashieroja

 

Whist® Lihashieroja

Voit tehostaa hierontaa muuttamalla kaukosäätimestä hieronnan suuntaa ja nopeutta. Hieronnan voimakkuutta voit säädellä kehosi painolla ja hieronta-asennoilla. Lihashieroja vaikuttaa pintalihasten lisäksi myös syvien pikkulihasten jännitys- ja kiputiloihin. Lihashierojan avulla saat tehokkaasti hierottua selän ja hartioiden eri lihasryhmät laukaisten jännitystiloja näillä tyypillisimmillä ongelma-alueilla.

Whist® lihashieroja soveltuu myös reisien ja alaraajojen hierontaan

Laitteessa on tehokkaat lämpöyksiköt joiden vaikutus ulottuu syvälle lihaksiin rentouttaen ja lievittäen jännityksiä. Lämmön vaikutuksesta myös kuona-aineet poistuvat tehokkaammin. Lämpö tunnetusti tehostaa hieronnan vaikutusta lihaksiin. Whist® lihashierojalla saat tehostettua lihasten aineenvaihduntaa. Verenkierto ja lihasten hapensaanti lisääntyvät, jolloin lihasten työskentely, sekä rasituskesto paranevat.

Tilaa Whist lihashieroja

Whist® lihashieroja on erittäin tehokas ja soveltuu mm. fyysistä ja seisomatyötä tekeville, kuntoilijoille, aktiiviurheilijoille.

Tekniset tiedot

Paino 4,1kg
Mitat 48x10x37 cm
Takuu 5 vuotta

Hinnoittelu

Whist® lihashieroja
Hinta alkaen 468 €

Hinnat sis. alv 24%

Lopullinen hinta määräytyy mallistoihin asiakkaan valitsemista materiaaleista ja lisävarusteista.

Kysy tarjous tänään

Varatessasi ammattitaitoisen edustajamme kotiisi tai työpaikallesi, pääset hyödyntämään esittelypäivän tarjoukset sekä selänhoidon pakettitarjoukset!

Ota yhteyttä tänään
Ota yhteyttä

Soita tänään

Cart Overview