OTA YHTEYTTÄ

Whist® Selänhoitopaketti

Whist® Selänhoitopaketti

Whist® Selänhoidon apuvälineet ovat tehokkaat ja sopivat loistavasti pitämään yllä työtehoa ja auttavat palautumaan myös työpäivän aikana! Selänhoidon apuvälineitä on käytetty laajalti sekä kuntoutusalan ammattilaisten että yksityishenkilöiden parissa yli 20 vuotta.

Tilaa selänhoitopaketti

Whist® Selänhoito

Selänhoidon apuvälineet on kehitetty selän ja niskan hoitoon. Apuvälineiden käyttö soveltuu yleisesti lapsista senioreihin, huomioiden kuitenkin jokaisen yksilöllinen kunto ja terveys. Apuvälineemme ovat erinomaisia liikkumattomuudesta, huonoista istumatavoista tai huonosta ryhdistä aiheutuvien niska-hartiaseudun sekä selän alueen kiputilojen ennaltaehkäisyssä kuin myös tuki- ja liikuntaelinsairaiden kuntoutuksessa.

Sopivat niin huippu-urheilijoille, kuntoilijoille kuin fyysistä työtä tekeville henkilöille. Ne ovat loistava apu myös muusikoille, laulajille, puhetyöläisille jne.

Apuvälineemme avulla avataan rintakehää, jolloin rintarangan ja kylkiluiden hyvä elastisuus takaa normaalin hengityksen tehostaen hapenottokykyä sekä ennaltaehkäisten rinta- ja lannerangan ongelmia.

Hoidetaan kallonpohjaan kiinnittyvien niska-hartiaseudun lihasten jännitystiloja ja vapautetaan hermojen pinnetiloja ennaltaehkäisten kaularangan ongelmia.

Whist® niskanhoito

Saadaan 40% lisää tehokkuutta hoitamalla kokonaisvaltaisesti.

Hoidetaan kallonpohjan lihaksistoa.

Laukaistaan niskan jännitystiloja.

Helpotetaan päänsärkyjä ja migreeniä.

Tilaa selänhoitopaketti

Kymmenen hyvää syytä käyttää Whist® selänhoidon apuvälineitä

  1. Rentoudut ja niska-hartiaseudun sekä selän alueen lihasjännitykset laukeavat.

  2. Venytät selkärankaa, jolloin välilevyt ja hermot vapautuvat puristuksesta.

  3. Tehostat syvien kudosten verenkiertoa, jolloin selälle tarpeellisten ravinneaineiden saatavuus lisääntyy.

  4. Pidät yllä välilevyjen kimmoisuutta, jolloin selkä pysyy terveempänä ja kestää paremmin rasitusta.

  5. Lisäät kaula- ja selkärangan sekä rintakehän liikkuvuutta ja joustavuutta.

  6. Mobilisoit ja aukaiset nikamalukkoja.

  7. Korjaat asento- ja ryhtivirheitä asteittain.

  8. Tasaat rangan mekaanista kuormitusta.

  9. Tehostat välilevyjen aineenvaihduntaa.

  10. Ylläpidät ja palautat olkanivelten liikkuvuutta.

Olen Heli 48 vuotta ja tehnyt ikäni raskasta ruumiillista työtä, joten harrastukset ovat myöskin sen mukaiset. Nuorempana harrastin kilpaurheilua: pyöräilyä, hiihtoa yms, mutta nykyään liikun pitääkseni kuntoa yllä.

Rintarankani on ollut koko ikäni jäykkä. Ryhtikään ei ole ollut mikään hyvä. Kärsin myös astmasta.  Rintarangassa todettiin rakenteellinen skolioosi 26 vuotiaana ja siitä alkoi selän kuntouttaminen. Punttisalia, uintia, liikuntaa. Olen tehnyt keppijumppaa, fasciarullannut, hieronut tennispalloilla, käynyt hierojalla sekä kiropraktikolla.

Nämä ovat ihan hyviä ja toimivia tapoja hoitaa itseään, kunnes törmäsin Whist selänhoidon apuvälineisiin.

Mietin ensin isoa hierovaa tuolia, joka hoitaa selkää, mutta en oikein jaksa uskoa, että pelkällä istumisella saadaan selkä kuntoon. Liike on lääkettä ja lääke on liikettä.

Tykästyin Whist selänhoidon apuvälineisiin, koska ne ovat erittäin monipuolisia käyttää – pienenkokoiset, näppärät ja ohjeet ovat helpot sekä selkeät.

Harvalla laiteella yhtä aikaa rentoutuu, venyttää, lisää liikkuvuutta, aukaisee nikamalukkoja ja parantaa ryhtiä.  Whist selänhoidon apuvälineillä hoitaessa selkää, voi myös vahvistaa lihaksia aktiiviliikkeiden avulla.

Suosittelen lämpimästi Whist selänhoidon apuvälineitä kaikenikäisille tehokkaaseen selän hoitoon ja selkäongelmien ennaltaehkäisyyn.

Hierontahoitola Heli

Heli Matikainen

Ota yhteyttä

Soita tänään

Cart Overview