OTA YHTEYTTÄ

Yli 27 vuotta terveyttä edistämässä

Oy Finate Ab

Meillä on yli 27 vuoden kokemus tuotekehityksestä ja tiiviistä yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on pitää yllä hyvinvointia ja tarjota terveempää elämää.

Meille on tärkeää, että jokainen asiakkaamme saa henkilökohtaista palvelua, kattavan tuoteinformaation ja ohjauksen laadukkaiden tuotteiden lisäksi.

Asiakkaitamme ovat mm. useat eri hoitolaitokset, työterveyshuolto, kunnat ja valtion virastot ja yritykset. Toimimme aktiivisesti messuilla ja yhdistyksissä, työpaikoilla ja yksityisasiakkaiden luona.

Tuotekehityksessämme on mukana kotimaisia ja ulkomaisia riippumattomia tutkimuslaitoksia ja asiantuntijoita eri toimialoilta. Valikoimissamme on patentoituja ja tuotesuojattuja tuotteita. Omien tuotteidemme lisäksi edustamme kotimaassa myös muita tuotemerkkejä.

Sopimusvalmistajamme valmistavat tuotteemme tarkan ohjeistuksen ja laatukäsikirjamme mukaisesti. Myönnämme kaikille tuotteillemme kattavat takuuehdot ja normaalia pidemmät takuuajat.

Työpaikat

Haemme tehokkaaseen ja hyväntuuliseen tiimiimme sujuvasanaista ja työtä pelkäämätöntä alue-edustajaa sekä yritysmyyjää. Meillä asiakaspalvelu on avainasemassa ja edellytämme jokaiselta hakijalta kykyä tarjota jokaiselle asiakkaalle henkilökohtainen ja hyvä asiakaskokemus. Meillä se syntyy positiivisuudesta, oikeasta asenteesta ja tuotetiedosta, jonka takaamme kattavalla koulutuksella.

Asiakaskuntaasi kuuluvat mm. useat eri hoitolaitokset, työterveyshuolto, valtion virastot ja suuri määrä yrityksiä. Toimit myös messuilla ja yhdistyksissä, työpaikoilla selkäpäivien merkeissä ja yksityisasiakkaiden luona. Asiakkaillesi voit tarjota laadukkaat tuotteet.

Tarjoamme koulutuksen ja tiimin ja esimiehen täyden tuen. Tarjoamme myös hyvät ansaintamahdollisuudet.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen info@finate.fi ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Ota yhteyttä

Soita tänään

Cart Overview